3 Eylül 2007 Pazartesi

SONUNDA OLACAĞI BUYDU


TÜRBAN KRİZINE YENİ ÇÖZÜM: ABDULLAH GÜL’ÜN EŞİ, RESMİ DAVETLERDE KENDISINE ÇOK BENZEYEN BAŞI AÇIK BIR DUBLÖR KULLANACAK.



Abdullah Gül’un Cumhurbaskanı seçilmesinden bugüne kadar geçen zaman içinde hiç bir resmi davette boy gostermeyen Hayrünnisa Gül, nihayet toplum içine çikabilecek. Ancak , Ankara kulislerinde şarapnel etkisi yaratan haberlere göre, davetlere aslında Hayrünnisa hanımın bizzat kendisi değil, ona çok benzeyen ve özel olarak Hollywood’dan getirtilen Kırgız asıllı bir Amerikali oyuncu iştirak edecek.

ÇanakAnten Media-News Ankara temsilcisi Ertugrul Aras’ın politika kulislerini yoklayarak verdiği bilgilere gore, Abdullah Gül, eşi yerine eşine çok benzeyen ve türban takmayan bu dublörü kullanarak, laikler ve Genel Kurmay ile yaşadığı türban krizini bir süreliğine askıya almak istiyor.

Bilindiği gibi Abdullah Gül, sırf eşi başörtülü olduğu için başından beri laiklerin ve Genel Kurmay yetkililerinin psikolojik tacizine maruz kalıyordu. Keskin zekası, ılımlı politik tutumu ve uysal kişiligiyle bilinen Gül, devlet erkanından kimselerin bulunduğu hiç bir toplantıya eşini götüremiyor. Çünkü Gül, bu toplantılarda, Hayrünnisa hanımın başındaki turbana kafayı takan bir general eşinin, fenalık geçirip bayılmasından ya da cinnet geçirip elindeki şarap bardağıyla suç işlemeye kalkmasından endişe ediyor.

Bu arada Washington Post’un dünkü haberinde de Abdullah Gül’ün bu endişelerine yer verilerek: “Türkiye’de her kim olursa olsun insanlar çok asabi, ne yapacakları hiç belli olmaz, Abdullah Gül bu nedenle ne risk almak istiyor ne de tedbiri elden bırakmak istiyor” dendi. Gazete, “Asabi Türkiyeli” tanımlamasına örnek olarak da gazeteci Tuncay Özkan ile birlikte, başımıza bir şey gelir korkusuyla adını şu an açıklamaya yeltenemediğimiz üst düzey bir generali gösterdi.

Ankara’da bu konu konuşulurken, Istanbul’da ise Hayrünnisa hanımın Amerikalı dublörünün döpiyeslerini kimin dikeceği tartısılıyor. Türkiye’de her soruya verecek bir cevabı olan Hülya Avşar, Cumhurbaşkanının dublor eşini kendisinin giydirmek istediğini açıkladı ve bu konuda hiç bir parasal istekte bulunmayacağını belirtti.

Ancak, Avşar ın bu açıklamasını hiç ciddiye almadığını söyleyen Gülben Ergen, “Hülya yine kargaları bile güldürecek şeyler söylüyor” dedi. Çılgın bir kahkaha atarak konuşmasına kısa bir ara veren Ergen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birincisi Hülya dopiyesten hiç anlamaz, anlasa anlasa çubuklu pijamaya lastik uçkur takmaktan anlar. İkincisi ise O’nun yirtmaç merakı var. Dolayısıyla Çankaya Hülya Avşar ın destek teklifini kabul etmeyecektir” dedi. LATIFE EZIN-ANKARA

  • YUKARIDAKİ HABER TÜMÜYLE ASPARAGASTIR. YANİ GERÇEKLERLE HİÇ BİR İLİŞKİSİ YOKTUR. Bu sadece, Sayin Cumhurbaskanimizin esinin yasadigi durumun ciddiyetini ortaya koymak icin yazilmis gulunc bir haberdir.

İyi bir haftasonu geçirmenizi temenni ediyoruz. Ç.A

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

#navbar-iframe { height: 0px; }